House Žusterna

type: residential

client: private

location: Žusterna, Slovenija

project date: 2019

completion date: in progress

floor area: 378 m2

The house we have equipped is currently under construction, so we have adapted the equipment to the existing space. The building consists of ground floor and first floor, both with higher ceilings. The lounge with an enclosed fireplace  on the ground floor is very airy and provides access to an outdoor patio with a summer kitchen and sauna. A large kitchen  is also designed here, where we have diversified the length of the kitchen counter with the island, where we placed the  hob, sink and the breakfast counter. In accordance with the investor's wish, in addition to the living space, we envisaged  a smaller cabinet, separated by a glass door.

Upstairs, we placed two children's rooms with a bathroom and a master bedroom with a bathroom where you enter  through the dressing room. All rooms are accessible through a custom-built playroom for children. The furnishing of the children's rooms is neutral, which means that the layout can change and follow the child's age. All the equipment is  unified in terms of colors and materials, dominated by light wood combined with gray and white. Speciality of the house is that we oriented all the sleeping and living areas overlooking the Slovenian coast.

Show More

© 2016 by Gaser Arhitektura