House Vanganel

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

House Vanganel

type: residential

client: private

location: Koper, Slovenija

project date: 2015

completion date: in progress

floor area: 180 m2

The original house was formerly a two-flat residential with an outer staircase leading to the top apartment entrance. In remodelling the house has been turned into a single-family home with an internal staircase.

The house now has a spacious living area with a double-height ceiling and a new fireplace with the chimney hidden in furniture. The back of the house faces a hill, so this part of the bottom floor is intended as a home gym and sauna with an exit to the small “atrium” garden. The front garden is refreshed, the old swimming pool was left and renewed, the entire façade was additionally insulated and painted in a bright grey, almost white. The top floor is mainly intended as a sleeping area.

Show More

© 2016 by Gaser Arhitektura