House Moretini

type: residential

client: private

location: Škofije, Slovenija

project date: 2016

completion date: in progress

floor area:  170 m2

The base of the house was predefined and our client had no wish to demolish or move any walls. It was therefore our job to give them a different view of what the given spaces could become just by choosing the appropriate furnishing (disposition, materials, colours).

The house is a three story building with the main entrance on ground floor, walking right into the common room. Most of the first floor is used as a living/dining area with a large kitchen. One of the children’s bedroom is in this floor as well. The rest of the rooms and a home office is in the attic.

The décor is harmonious and balanced throughout the entire house.

GROUND FLOOR
GROUND FLOOR

common room

press to zoom
GROUND FLOOR
GROUND FLOOR

common room

press to zoom
FIRST FLOOR
FIRST FLOOR

home office

press to zoom
FIRST FLOOR
FIRST FLOOR

home office

press to zoom
FIRST FLOOR
FIRST FLOOR
press to zoom
FIRST FLOOR
FIRST FLOOR
press to zoom
FIRST FLOOR
FIRST FLOOR
press to zoom
FIRST FLOOR
FIRST FLOOR
press to zoom
ATTIC
ATTIC
press to zoom
ATTIC
ATTIC
press to zoom