House Lepa Cesta 2

type: residential

client: private

location: Portorož, Slovenija

project date: 2019

completion date: in progress

floor area: interior 171 m2

                 exterior 489 m2

The building consists of two separate units, one for a couple and one for their guests. The living spaces are oriented towards the pool and the seaside view at the back. The shaded terraces have a well equipped summer kitchen and work as an extension of the living spaces.

 

The pool is located on a lower level than the house to naturally follow the landscape properties, to avoid wetting the interiors and the change in level was also designed as a seating area. Through a glazed wardrobe at the upper floor we access the bedroom and bathroom oriented towards the sea view.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom