Stanovanje Kajuhova

type: residential

client: private

location: Izola, Slovenija

project date: 2018

completion date: in progress

floor area: 55 m2

This small apartment is located on the ground floor of a multi-apartment house on the Slovenian coast. The idea was to rearrange an existing space into a comfortable and pleasant apartment for a young family with a "Rock Vibe" added. The intention was to achieve this by the use of raw materials, explicit use of spotlights and appropriate decoration.


We have designed two variants of living space to facilitate understanding. The client's desire was a large enough social space, so the first one is centrally oriented, to allow circular motion around the room. In the second variant, the free passage from the entrance to the bedrooms was left in the arrangement.

Show More

© 2016 by Gaser Arhitektura